1. BeerSerker (sztuk 1 na 100%)
2. Niris (sztuk 2) przyjedzie w sobotę nad ranem i wyjedzie w poniedziałek wieczorem
3. Musta (sztuk 1 wstepnie bedzie)
4.. Gorner (sztuk 1 wstepnie)-od piątku do poniedziałku jak się bawić to się bawić
5. Irian (sztuk 1 jesli nie bedzie pisac pracy)
6. Suz Paskuda (+ Pescyn nie na 100%, ale na 69%)
7. Kaktus (sztuk 2 wstepnie mimo, ze kaktusow nie jemy)
8. Eyescream (sztuk 1 wstepnie)
10. Koster (sztuk 1 + zajepisty filtr+wino+cytrynówka+umyje zęby // pomorze=będzie)
11. Mati (sztuk 1 wstepnie)
12. Majty Stefana (sztuk 1 wstepnie, ale za to z alkoholem ;])
13. Graffi (i niech tylko sprobuje sie nie pojawic)
14. Huron (sztuka 1 hmmmmm raczej plus bardzo dobry likier własnej roboty)
15. Matelan (sztuk 1 bedzie) - chiba przyjedzie w pełnym wymiarze godzin - od piątku do poniedziałku a jak!
16. Storm (sztuk 2 wstępnie)
17. Avlard (sztuk 1 ewentualnie 2, ale ostatecznie odpowiedź dam w ciągu 2 tygodni)
18. malenka + Uglisia + Solostran [nie chciał jechać dla mnie! zgodził się dopiero jak go malenka zapytał czy nie pojedzie, żeby się z nim zobaczyć, to jedzie jako trzecia sztuka do malenki! (sztuk w sumie 3)
69 (19). Piratka + Opos (o ile pracodawca pozwoli a najpewniej pozwoli) - 30.04 po południu - 3.05 (lub 4.05) rano
20. Noth Asha'ar, znany też dawniej jako Nothemerhin ( 1 osoba ) - przyjazd 30.04., wyjazd 3.05. urlop już mam zaakceptowany więc na pewno będę, pieniądze wyślę jakoś po świętach;
21. Roken (1 osoba, w 100% pewny - będzie choćby się paliło) Przyjazd 30.04 (pewno z Oposem), wyjazd 3.05/4.05 rano (tyż się pewnie do Oposa podepnie, ale ni wiadomo)
22. Aranwe + Yallea (czyli 2 sztuki; wstępnie się piszemy 1 sztuka, jak to dniowo wyjdzie to jeszcze się określę (nie zaglądałem w kalendarz) )
23. Jahiela i Morag Nag (na razie na 50%, dwie sztuki, *może* 3 ostatecznie, więcej info w kwietniu)